logo letters recht groot wit

Glenn Vermeersch hut 1

Helaas was mijn fotomaatje deze dag verhinderd en ben ik alleen naar Kalmthout in België gereden. Eerst langs Glenn om het voer op te halen en vervolgens door naar de hut. De hut heeft 3 settings en 3 verschillende doorkijken. Het raam dat uitkeek over het riet rechts heb ik dicht gelaten. Er kwam daar wel eens een ijsvogel maar was al enkele weken niet meer gesignaleerd. En in mijn eentje kon ik toch niet alles bijhouden. Aan de kopse kant keek het raam uit over een hele lange sloot. Daar zwommen meerkoetjes en  zat een waterral. En aan de linkerkant kon men op een lage stoel uitkijken over een poeltje waar allerlei vogels zicht lieten zien. Aangezien ik deze setting het leukste vond en de waterral ook hier zijn eigen liet zien ben ik daar blijven zitten. Ik heb genoten van de rust, al was het soms wel erg stil zonder mijn fotomaatje. De boomkruiper kwam veelvuldig. En tot mijn verrassing kwam er ook even een groene specht op de boom zitten. Helaas maar even en kort maar toch een foto van kunnen maken. De hut is onlangs vervangen en de setting weer aangepast dus ik ga zeker hier nog eens terug met Jolanda.

De hut is te boeken via www.glennvermeersch.be.