logo letters recht groot wit

De Fotowerkwinkel

De fotowerkwinkel is een fotoclub opgericht door Margo Remie van Remie fotografie. Hier sluiten de meeste leden aan nadat ze de beginnerscursus hebben afgerond bij Margo Remie. Zelf heb ik vanwege corona niet de beginnerscursus kunnen doen. Maar door online cursussen, een privé van Margo en veel oefenen kon ik ook aansluiten. De fotowerkwinkel komt 1x per maand samen. Elke maand wordt een technische opdracht besproken. 2x per jaar is er een praktijkworkshop.

Persoonlijk vind ik het een hele gezellige groep. Leuke deelnemers die mooie resultaten laten zien. Ik vind het prettig dat je feedback op je foto krijgt van Margo en andere deelnemers. Daar leer je weer veel van. De opdrachten zijn heel divers en daardoor krijg je elke maand weer een totaal andere foto.

Zie hier de resultaten van seizoen 2021-2022

Zie hier de resultaten van seizoen 2022-2023

Zie hier de resultaten van seizoen 2023-2024

Op deze pagina zal ik de laatst ingeleverde opdracht laten zien.

Groeten uit…. Oisterwijk

De eerste opdracht van het nieuwe seizoen; maak een foto met ‘Groeten uit…’. Geef daarbij de GPS coordinaten door. Tevens beschrijven hoe de lcihtmeting is gedaan. Al snel bedacht dat ik groeten uit Oisterwijk wilde gaan doen met de meest gefotografeerde plek van Oisterwijk aan het voorste Goorven. Ik be er 2 ochtende bij zonsopkomst geweest en de volgende 2 foto’s zijn het mooiste geworden.