logo letters recht groot wit

8 uur Zoutelande met Mike Muizenbelt

Ik zag op facebook deze workshop voorbij komen en ik dacht dat is mijn kans om meer te leren over het werken met filters zodat je langere sluitertijden kan gebruiken. Mike Muizenbelt is een top fotograaf dus ik kon  er veel van leren. Daarbij is een dagje aan zee altijd heerlijk. Nu ook nog eens een reis naar IJsland in de planning staat kan ik goed oefenen met de technieken en kledingtest doen.

‘s Ochtensd regende het nog waardoor er veel druppels op de filters kwamen. ik heb veel weg moeten poetsen in photoshop wat toch redelijk gelukt is. Alleen ene aantal foto’s niet kunnen gebruiken. Ook had ik in het begin moeite met scherpstellen. Na een lunch zijn we naar een 2e locatie gereden. Het werd toen droog en het opkomende water gaf mooie beelden. Het resultaat werd steeds beter. Bij de 3e locatie brak de lucht open wat toch nog een mooie afsluiting gaf met mooie luchten. Ik heb deze dag erg veel geleerd.